keskiviikko 19. syyskuuta 2012

A pound a day keeps the sadness away

En ikinä ois osannu arvata, kui paljo tää lukio vie aikaa ja energiaa multa... Taas se joku mun sisällä on heränny, ja se aikoo auttaa mua onnistumaa.


TIPSEJÄ:
- nuku paljon, muuten aineenvaihdunta hidastuu

- älä koskaan syö itseäsi täyteen

- Vältä stressiä. Adrenaliinilla on huono vaikutus aineenvaihduntaan

- Liikunta tärkeää! Älä istu paljon. Happi on hyvästä

- Juo paljon vettä, kofeiini, vihreä tee

- Pidä taukoja/pureskele ruoka hyvin

- Treenaa ennen syömistä

- Jos kuntoilet heti aikaisimpina aamutunteina, se auttaa lisäämään rasvanpalamista. Keholla ei ole vielä uutta energiaa, jota polttaa, vaan se polttaa jo kehossa olevaa aikaisempaa energiaa, rasvaa.

- Hyviä rasvanpolttopillereitä esim. Tonalin mitä itse käytän joskus ja moni urheilu liikkeistä saatava, en musta nyt nimiä. Nesteen poistolääkkeet eivät ole kauheen hyviä, mutta kyllä ne jotenkin auttavat. Hikiliikunnassa, jotta nesteitä lähtee kunnolla ja rasva palaa, juon rasvanpolttojuomaa. Sen toimintaa perustuu sihhen, että se nostaa ruuminlämpötilaa. Mutta muistakaa juda paljon vettä, muuten pyörtyy helposti. Puen päällenikin vielä paksun pitkähihaisen.

- Susittelen että pidätte jotain ruokapäiväkirjaa tai laskette kaloreita sillä niin syömistä on helpompi hallita.

- Tee painotaulukko; punnitse itsesi joka aamu ja ilta

- Kun alkaa ahdistamaan, tekee mieli syödä...käy pro-ana/pro-mia sivuilla

Lainasin nää tuolta lasiluuranko.blogspot.com sivuilta, jota ei kyllä enää pidetä. Ja otin nää tähä lähinnä itteäni ajatellen. Tänää illalla kirjotan tänne mun tarkat mitat, et voin seuraa tätä kehitystä kunnolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti